Spring naar content

Actie: stuur je baas van het kastje naar de muur

Actie voeren met een lach

Als je iets wil veranderen, dan moet je in actie komen. We hebben een aantal kant-en-klare acties die je daarbij helpen. Een ludieke actie is perfect, als je binnen je organisatie meer aandacht voor participatie, laaggeletterdheid of toegankelijkheid wil vragen.

Populaire Huh-Acties zijn onder andere: De kastje-naar-de-muur race, de Huh-Karaoke en het grote Huh-Grote vakantiespel.

Top vier acties 

Huh? Wat krijgen we nou? Als je wil werken aan eenvoud, dan moet je op de eerste plaats de aandacht krijgen. Niet met rampverhalen. Maar positieve aandacht. Want eenvoud moet… Maar wel stapje voor stapje.

1. Het Huh-Grote vakantiespel

Een combinatie tussen ganzenbord, thirty seconds en monopolie. Dit spel helpt om eenvoudig met jongeren te praten over geld en onbegrijpelijke zaken. Doel van het spel: geld overhouden voor je droomvakantie. Maar hoe fiks je dat?
Het Huh vakantiespel, een soort ganzebord meets 30 seconds. Je leert ermee sparen voor een mooie vakantie.

2. Huh-Kastje-naar-de-muur-race

Als je bestuurders en beleidsmakers van het kastje naar de muur stuurt, dan zorgt dat altijd voor grote herkenning. Verder is het een totaal nutteloze activatie. Maar dat is juist het ijzersterke van dit idee. Zo nutteloos als onnodige bureaucratie zelf. Maar dan leuk.
Lachende premier Rutte, hij heeft een briefje in zijn handen met daarop de tekst: Ik denk toch echt dat u bij het kastje moet zijn.

 

 

 

 

 

 

3. Huh-Karaoke

Wereldprimeur, de eerste karaoke waarvoor je niet hoeft te kunnen lezen of schrijven. Je zingt gewoon mee; huh, huh, huh… Momenteel nog op zoek naar een groot podium. Nodig ons uit! Het wordt fantastisch.

4. Onbegrepen figuur

Kunstenaar Mikel van der Heijden maakte van eierdozen een prachtig kunstkostuum, om zo aandacht te vragen voor onbegrijpelijke figuren en Huh? Wat bedoelt u? Boek de onbegrepen figuur voor je evenement en maak geweldige foto’s.
Onbegrijpelijke figuur speciaal voor de Huh Parade. Kunstenaar Mikal van der Heijden

Meer weten over Huh? Wat bedoelt u?

Doe mee met de gratis inspiratiesessie.

Quote van de week

Actie is de fundering van elk succes | Pablo Picasso

Ga naar de inhoud