Spring naar content

Vragen?
Stel ze gerust!

Iets niet begrijpen overkomt iedereen wel eens. Ook de Koningin. Ook de dokter. Daarom maken wij wat moeilijk is weer eenvoudig. En geven wij graag antwoord op je vragen.

Neem gerust contact op met ons. Wij helpen je verder!

Man bij meldpunt, de Man opent de Gele kliko en gooit er een Huh-Melding in.

Contactgegevens

Actiebureau: Huh? Wat bedoelt u?

Lulofstraat 55 -unit 26
2521 AL Den Haag

Reigerstraat 16
4811 XB Breda

Bel ons via:
076 20 45 452

Of mail naar:
info@huhwatbedoeltu.nl

Eenvoudig van start.
Of een voorstel op maat?

Wat leuk dat je contact met ons opneemt. Samen maken we heel Nederland eenvoudig.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

De mensen achter Huh?!

Sanne van der Hagen

Sanne van der Hagen

Sanne helpt dienstverleners en burgers om elkaar weer te begrijpen. “Met een liefdevol fanatisme laat ik zien dat iedereen mee kan doen en ertoe doet. Door op een inclusieve manier te organiseren en te trainen bouw ik een stevige brug tussen partijen die elkaar van nature minder goed verstaan. Zo draag ik zorg voor echte betrokkenheid van iedere stakeholder in elk project. Sanne is de initiatiefnemer en motor achter het mooie netwerk Begrijpelijke communicatie. En ambassadeur van Huh?

Elze Reedijk

Else Reedijk

Else is de trainer die je persoonlijk ontwikkeling in gang zet. Dynamische, energiek en altijd met een oog voor de praktijk. Brengt teams in een stroomversnelling naar eenvoud. En ondertussen mag je gewoon Huh? zeggen.

Huh? Supporter Elly helpt iedereen om eenvoudiger te communiceren

Elly

Elly is het geweten van Huh? Als Elly Huh? denkt, dan zegt ze het ook. Altijd en overal. Zonder Elly was er geen Huh-Programma.

Anita_Ossewaarde posteert met een Huh? map, ze kijkt je over haar leesbril aan…

Anita Ossewaarde

Anita is Huh-Supporter van het eerste uur. Taalambassadeur en bestuurslid van Stichting ABC, en regelmatig actief voor Stichting Lezen en Schrijven

Sjef

Sjef Kuijsters

Begint eer ge bezint. Sjef is expert op het gebied van actie leren. Kreeg inmiddels honderden bedrijven en mensen in beweging met Huh?. Heel Nederland eenvoudig is zijn droom.

Jeroen Tebbe

Jeroen Tebbe

Jeroen, zegt sinds zijn geboorte Huh? En helpt bedrijven om hun bedoelingen duidelijk te maken. Alles kan je eenvoudig maken.

Bas Tebbe

Bas Tebbe

Bas met een achtergrond in innovatie en creativiteit helpt hij organisaties om Huh? te zeggen. Hij heeft een toolbox vol met goede ideeën om iedereen te betrekken bij eenvoud maken.

Naar de inhoud springen