Spring naar content

Direct Duidelijk bouwt Huis van Eenvoud

Netwerk Direct Duidelijk werkt aan begrijpelijke overheidscommunicatie. Ruim 300 professionals delen hier hun ervaringen en zoeken gezamelijk naar manieren om de overheid begrijpelijk te maken. Dit doen ze aan de hand van het Model van actieprogramma Huh? Wat bedoelt u?: Het huis van Eenvoud.

 

Netwerk Direct Duidelijk: 1 jaar gebouwd aan het Huis van Een­voud. Wat hebben we geleerd? 

 

 

Direct Duidelijke werkt aan het Huis van Eenvoud.

Kies jij ook het ‘Huis van Eenvoud’

Netwerk Direct Duidelijk is een brede groep van professionals. Zij zijn aan de slag gegaan met de vraagstukken en dilemma’s rond de begrijpelijke overheid.

Huis van eenvoud

Dit deden ze aan de hand van ‘Het Huis van Eenvoud’. Dit model, 0ntwikkelt door ‘Huh? Wat bedoelt u?’, geeft houvast aan iedereen die bezig is met begrijpelijke overheidscommunicatie. Het Huis bestaat uit 6 bouwstenen die allemaal nodig zijn om tot eenvoud te komen.

Inmiddels zijn er 7 kennissessies geweest. Elke sessie staat stil bij een van de bouwstenen. Op ons Youtube kanaal  kan je de videocolumns bekijken.

Voel jij je ook aangesproken. Je kan je aansluiten bij het DirectDuidelijk netwerk via deze link. Sluit jij ook aan? Vooral Huh? blijven zeggen. Dat is altijd de eerste stap.

 

Meer weten over Huh? Wat bedoelt u?

Doe mee met de gratis inspiratiesessie.

Eenvoud

Eenvoud is een kerntaak: Anders krijg je onnodig gedoe.

Ga naar de inhoud