Huhpeople-1
Huhpeople-2

Heel Nederland eenvoudig 

Je praat met je klant... Maar heeft ze jou nou echt begrepen? En hoe kom je daar achter? Elke organisatie wil goed communiceren met zijn klanten, bewoners en burgers. Maar lukt dat ook?

In de zorg heeft 30% van de patienten moeite met taal. 50% Van de mensen in de probleemschulden is laaggeletterd. Maar zelfs de hoogste opleiding, is geen garantie dat je de belastingdienst snapt.

Het moet allemaal echt eenvoudiger. Daarvan is iedereen inmiddels overtuigd. Wij willen daarbij helpen, op een laagdrempelige en leuke manier.

'Huh? wat bedoelt u' is een actieprogramma om heel Nederland eenvoudig te maken. Inmiddels zijn er honderden mensen die 'Huh? Wat bedoelt u' durven te zeggen.

We danken iedereen waarmee we samenwerken en onze klanten waar we elke dag van leren. We zijn verheugd over onze samenwerkingen met o.a. Group Moovs (trainingen), MZK kennisnetwerk Gebruiker Centraal en Direct Duidelijk, St. Lezen en Schrijven, Pharos,St. ABC en een groeiend aantal organisatie en bedrijven.

'Huh? Wat bedoelt u' is een idee van Procreate, Sjef Kuijsters (bestuurskunde) en Jeroen Tebbe (Communicatie).

Met speciale dank aan: Bibliotheek AVVAdviesraad Sociaal Domein MontfoortAmphia ZiekenhuisAutopharma HoldingGemeente BredaGemeente DordrechtGemeente GorinchemGemeentekantoor MaarsenGGD West BrabantGGz BreburgHet HuisartsenteamHuisartsen Zorggroep BredaICTUIMW, InosLaurentiusMee West BrabantNieuwe VesteRegio West-BrabantSDW ZorgStiBStichting AwelStichting PGOsupportSurplus, ThebeUMC UtrechtWIJWonenBreburg, Zorg voor elkaar Breda en vele anderen. We blijven Huh? zeggen, totdat heel Nederland eenvoudig is.

 

 

 

Cedeo-logo

Heel Nederland eenvoudig in 2024.

Huh? Wat bedoelt u? is een werkmethode van Procreate BV.

© Alle rechten gereserveerd, 2020. Procreate BV, Breda

Huhpeople-1
Huhpeople-2