Meldpunt voor
Onbegrijpelijke Zaken

1 op de 6 Nederlanders heeft moeite met lezen, schrijven en rekenen. Deze groep is laaggeletterd. Er gaat veel onnodig mis in de communicatie. Het levert vaak onnodig ‘gedoe' op.

Met het Meldpunt voor onbegrijpelijke zaken gaat jouw organisatie in gesprek met je publiek. Zeker als je het belangrijk vindt dat je organisatie door iedereen echt begrepen wordt. 

Sluit aan en doe mee!

fotografie PHOTED by Edwin Wiekens © info@photed.com www.photed.com +316 24211898; 
Pix4Profs/Edwin Wiekens

Huh? Wat bedoelt u? het meldpunt in winkelcentrum de Hoge Vucht en bij het Stadskantoor met Mirjam Haagh die een melding komt doen

De openingsvraag: Wanneer dacht jij voor het laatst ‘Huh? Wat bedoelt u? 

Met deze simpele vraag kom je erachter wat de klant ervaart in het contact met jouw organisatie. Wat ze vinden van de producten, de dienstverlening of bijvoorbeeld je communicatie.

In de kliko ermee!

Basis van de campagne zijn gele kliko’s. Deze zijn omgebouwd tot meldpunt. Bij elk meldpunt staan Huh-Brigadiers. Zij gaan echt in gesprek met iedereen. Zo krijg je meer gevoel voor wat mensen te melden hebben over jouw organisatie.

Het contact is leuk én het vraagt ook moed om mee te doen. Je stelt je immers kwetsbaar op. Met de meldingen ga je aan de slag. Zo maak je jouw organisatie een stuk eenvoudiger.

Dat wil ik ook!

Dat snappen we.
In 3 eenvoudige stappen heb jij ook je eigen campagne.

1. Klaar voor de start

2. Aan de slag

3. Oplossen en leren

Huhpke kliko

Met je eigen Meldpunt voor onbegrijpelijke zaken gaat je organisatie in gesprek met je klant over hun Huh-Moment. Het gaat er niet om wat je als organisatie van jezelf vindt maar om wat de doelgroep ervaart in het contact met jou. Zij zijn de eindgebruikers van jullie dienstverlening en producten. Met die informatie kunnen je dan zaken veranderen.

In de praktijk

Van 5 tot 10 september 2020 organiseerde Breda Eenvoudig het meldpunt voor onbegrijpelijke zaken. Er zijn ruim 360 meldingen opgehaald. Met die informatie zijn we aan de slag om zaken te veranderen.

Kijk snel verder!

Actie en leren

  • Concreet doen en leren met elkaar, aan de hand van ervaringen uit de praktijk. Dit heet actieleren.
  • Het is een aanpak die zorgt voor meer bewustzijn binnen de organisatie.
  • Je werkt direct aan een hogere klantgerichtheid.
  • Dé basis voor aanvullende modules en verdieping binnen het Huh? Programma

Meldformulier

Wanneer denk jij wel eens: 'Huh? Wat bedoelt u?'

Heel Nederland eenvoudig in 2024.

Huh? Wat bedoelt u? is een werkmethode van Procreate BV.

© Alle rechten gereserveerd, 2020. Procreate BV, Breda

Huhpeople-1
Huhpeople-2