Huh_headerlogo_600

Aan de slag, wat doe jij?

 

Je organisatie eenvoudig maken is niet 1-2-3 geregeld. Het vraagt om een planmatige aanpak. Zodat er ook echte resultaten behaald worden. En dat doe je met een knipoog 😉

Huh-bestellijst-illustraties-600

Huh? Werkprogramma

Met het werkprogramma doe je kennis op over laaggeletterdheid. Je ontdekt waar de risico's zitten. En hoe je daarop kan inspelen. Je leert deze kennis toepassen in jouw eigen praktijk of organisatie. Dankzij het werkprogramma ga je resultaten boeken.

Huh? Campagne

De Huh? Campagne kan ingezet worden voor bewustwordingscampagnes. Bijvoorbeeld binnen jouw organisatie, in de media of in de publieke ruimte.  Ook voor de doelgroep zijn er campagne materialen ontwikkeld.

Huh? Werving NT1 cursussen

Werven van deelnemers voor taalcursussen (NT1). We doen dit altijd in samenwerking met Taalambassadeurs. En vanuit een goed doorgedachte aanpak.

Huh? Lab

Complexe vraagstukken vragen om een vernieuwde aanpak. Huh? Wat bedoelt u? helpt om complexe vraagstukken moeitelozer aan te pakken. Soms is eenvoud alleen mogelijk als je op een geheel nieuwe manier naar je organisatie kijkt. Ook kan de oplossing zitten in nieuwe samenwerkingsvormen. Daar helpen we graag bij.

Campagne-100

Huh? Campagne
Werk aan bewustwording en verlaag de drempel om Huh? te zeggen

Doos-100

Huh? Werkprogramma
Werk aan een eenvoudige klantreis en bespaar op gedoe

Netwerk-100

Huh? Netwerk
Samen leren we sneller en maken we heel Nederland eenvoudig

Zeg voortaan schaamteloos 'Huh? wat bedoelt u?'

Doe mee en start direct met vereenvoudigen. 

Voor informatie over onze Huh? Aanpak en licentievoorwaarden kun je contact opnemen met Sjef Kuijsters via nummer 06 4250 1468 of per mail info@huhwatbedoeltu.nl

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
giphy-13
giphy-9

Heel Nederland eenvoudig in 2024.

Huh? Wat bedoelt u? is een werkmethode van Procreate BV.

© Alle rechten gereserveerd, 2020. Procreate BV, Breda

Huhpeople-1
Huhpeople-2